جستجوی پیشرفته محبوبیت

نمایش 1–16 از 25 نتیجه

مرتب سازی بر اساس: selected='selected' پیش فرض محبوبیت میانگین رتبه جدیدترین هزینه: کم به زیاد هزینه: زیاد به کم محصولات ویژه شگفت انگیزها
  • ناموجود
    تماس بگیرید

    اسید اولئیک

    اسید اولئیک ترکیب یک اسید چرب است که فرمول مولکولی آن C18H34O2 که جرم مولی آن 282.4614 است. این ترکیب به صورت مایع روغنی با رنگ زرد کم رنگ است. چگالی این ترکیب 0.895 gr/cm3 و دمای ذوب و جوش آن به ترتیب 286 کلوین و633 کلوین است مایع زرد روشن به طور گسترده ای در نساجی ، صنایع چرمی ، روان کننده ها و رزین های آلکیدی استفاده می شود. این محصول دارای 100٪ منشا گیاهی و دارای گواهینامه است.
    0
    ویژگی ها
    • اسید اولئیک با فرمول شیمیایی C18H34O2 ، اسید چربی است که جرم مولی آن ۲۸۲٫۴۶۱۴ g/mol می‌باشد. شکل ظاهری این ترکیب، مایع روغنی زرد کمرنگ یا مایل به قهوه‌ای است. این اسید چرب با یک پیوند غیراشباع در بسیاری از جانوران و روغن‌های گیاهی یافت می‌شود.
    • اسید اولئیک یک اسید چرب اشباع شده می باشد که به طور طبیعی در بسیاری از منابع گیاهی و محصولات حیوانی یافت می شود. این ماده اسید چرب امگا 9 است و به عنوان مثال به عنوان یکی از منابع سالم چربی در رژیم غذایی به شمار می آید. کارشناسان بهداشت اغلب استفاده از آن را در پخت و پز توصیه میکنند و همچنین این ترکیب به جای چربی های حیوانی در تعدادی از به اصطلاح غذاهای بهداشتی و محصولات رژیم غذایی استفاده می شود..
  • ناموجود
    تماس بگیرید

    اسید اویل سویا

    شرح ماده اسید چرب مخلوط سویا: ماده اولیه این فرآورده از روغن خام سویا (مخلوط) […]
    0
    ویژگی ها
  • ناموجود
    تماس بگیرید

    اسید چرب پالم

    اسید چرب پالم

    اسید چرب روغن تقطیر شده پالم محصولی است که پس از تغلیظ، رنگبری و بوبری ضایعات روغن پالم به دست می آید. (ضایعات روغن ماده ای است که پس از تصفیه روغن خام گیاهی باقی می ماند که درصد چربی آن حدود ۴۰% میباشد.) این محصول دارای حداقل ۹۰% و حد اکثر ۹۹% کلیه ی مواد چرب می باشد.   موارد استفاده از اسید چرب پالم:   بسیار مناسب جهت تولید صابون ، تولید اسید استاریک و غیره
    0
    ویژگی ها
    • طبقه‌بندی: کاربری عمومی
  • ناموجود
    تماس بگیرید

    اسید چرب سویا درجه ۱ و ۲

    اسید چرب سویا درجه 2 :

    این محصول حاصل فرایندسازی و عملیات جانبی و تصفیه تحت تقطیر خلا روی روغن سویا می باشد. در رابطه با خصوصیات فیزیکی این فراورده، ماده ای است زرد رنگ و شفاف که در دمای اتاق بصورت مایع می باشد. این ماده غنی از اسید لینولئیک و حاوی مقدار کمتری از اسید اولئیک می باشد. در زمینه های مختلفی از جمله فیلدهای صنعتی بکار گرفته می شود. برای مثال میتوان در تهیه رزین های آلکیدی از آن استفاده نمود. جهت استفاده در این زمینه پس از کندانسیون این محصول با گلیسرین و اسید فتالیک در شکل گیری رنگ ها و لاک ها بکار گرفته می شود.
    0
    ویژگی ها
    • طبقه‌بندی: کاربری عمومی
  • ناموجود
    تماس بگیرید

    اسید چرب کلزا

    اسید چرب کلزا :

    اسید چرب کلزا حاصل فرایندسازی و عملیات جانبی و تصفیه تحت تقطیر خلا روی روغن کلزا می باشد. در رابطه با خصوصیات فیزیکی این فراورده، ماده ای است زرد رنگ و شفاف که در دمای اتاق بصورت مایع می باشد. این ماده غنی از اسید لینولئیک و حاوی مقدار کمتری از اسید اولئیک می باشد. در زمینه های مختلفی از جمله فیلدهای صنعتی بکار گرفته می شود. برای مثال میتوان در تهیه رزین های آلکیدی از آن استفاده نمود. جهت استفاده در این زمینه پس از کندانسیون این محصول با گلیسرین و اسید فتالیک در شکل گیری رنگ ها و لاک ها بکار گرفته می شود.
    0
    ویژگی ها
    • طبقه‌بندی: کاربری عمومی
  • ناموجود
    تماس بگیرید

    اسیدچرب درجه ۱ و ۲

    در مبحث شیمی و به ویژه بیوشیمی اسید چرب یک اسید کربوکسیلیک است که دارای زنجیره بلند و خطی آلیفاتیک می‌باشد. این زنجیره ممکن […]
    0
    ویژگی ها
    • اسید چرب یک اسید کربوکسیلیک بوده که دارای زنجیره بلند و خطی آلیفاتیک است. اسید چرب طبیعی ماده­ ای زرد کم رنگ است که طی فرایند هیدرولیز چربیها و روغن دانه های گیاهی و جداسازی گلیسرول بدست می ­آید. کاربرد این محصول در صنایع رنگ و رزین، آرایشی و بهداشتی، نساجی، فیبر سازی می باشد.
  • ناموجود
    تماس بگیرید

    پارافین جامد و مایع

    پارافین جامد: ماده اولیه برای تولید پارافین جامد، اسلک وکس (Wax Slack) می باشد و […]
    0
    ویژگی ها
    • در شیمی، پارافین (به انگلیسی: paraffin) نامی عمومی برای آلکان‌های با فرمول شیمیایی CnH۲n+۲ است. واکس پارافین اشاره به پارافین جامد با n=۲۰-۴۰ دارد. پارافین ماده ای نفتی است در بازار به دو شکل مایع یا جامد یا ژله ای یافت می‌شود که نوع ژله و جامد آن برای تولید انواع شمع کاربرد دارد و از نوع مایع برای مصارف صنعتی استفاده می‌شود.
  • ناموجود
    تماس بگیرید

    تالک

    تالک نرم‌ترین ماده معدنی روی زمین است. پرکاربردترین محصول مصرفی تالک، پودر تالک است. پودر […]
    0
    ویژگی ها
    • مشخصات پودر تالک
    • نام انگلیسی: TALC
    • نام رایج: تالک- پودر تالک صنعتی – پودر تالک دارویی – تالک بهداشتی
  • ناموجود
    تماس بگیرید

    تری اتانول آمین

    تری اتانول آمین را با علامت اختصاری TEA می شناسند. این ماده یک ترکیب آلی […]
    0
    ویژگی ها
    • تری اتانول آمین مایعی بی رنگ تا زرد کمرنگ و گرانرو (چسبناک) است. این مایع کمی بوی آمونیاک می دهد و با آب نیز به راحتی ترکیب می شود.
  • ناموجود
    تماس بگیرید

    دی اتانول آمین

      دی اتانول آمین که معمولاً با نام اختصاری‌اش یعنی DEA شناخته می‌شود، ترکیبی آلی […]
    0
    ویژگی ها
    • diethanolamine
  • ناموجود
    تماس بگیرید

    روغن کرچک

    مراقبت از پوست اهمیت بسیار زیادی در زیباسازی و جوان‌سازی آن دارد. چرا که پوست […]
    0
    ویژگی ها
    • روغن کرچک (به انگلیسی: Castor oil) یک روغن گیاهی است که از لوبیا کرچک گرفته می‌شود.[1] این مایع بی رنگ تا زرد کم رنگ با طعم و بوی مشخص است. نقطه جوش آن 313 درجه سانتی گراد (595 درجه فارنهایت) و چگالی آن 0.961 گرم بر سانتی متر مکعب است.[2] این شامل مخلوطی از تری گلیسیریدها است که در آن حدود 90 درصد اسیدهای چرب ریسینولات هستند. اولئات و لینولئات دیگر اجزای مهم هستند.