شماره های تماس:

02133579752 09120226057 09121950791

لوگوی شیمی فرنو
لوگوی شیمی فرنو

روغن کرچک برای چی خوبه

روغن کرچک برای چی خوبه

 فواید روغن کرچک در زمینه های مختلف، باعث شده تا بسیاری از افراد بخواهند برای درمان مشکلات مو و پوست و ناحیه تناسلی و یا دیگر دستگاه های مختلف بدن خود، از روغن کرچک استفاده کنند.

با توجه با اینکه ساختار این روغن بسیار منحصر به فرد است، خواص درمانی آن به طور چشمگیر به بسیاری از افراد کمک کرده است‌. همین باعث شده تا عده زیادی از افراد بخواهند ساختار این روغن را بیشتر بشناسند و درباره تمام خواص آن اطلاعات بیشتری به دست آورند. جالب است بدانید در مصر باستان، مردم روغن کرچک را به عنوان سوخت در لامپ ها می سوزاندند همچنین از آن به عنوان یک درمان طبیعی برای درمان بیماری هایی مانند سوزش چشم استفاده می کردند و حتی از آن برای تحریک زایمان در بارداری نیز استفاده می کردند.

امروزه روغن کرچک یک درمان طبیعی محبوب برای بیماری‌های رایج مانند یبوست و بیماری‌های پوستی است و اغلب می‌توانید آن را در محصولات زیبایی طبیعی پیدا کنید.در ادامه همراه ما بمانید تا درباره ی این روغن بیشتر ب شما عزیزان صحبت کنیم.

بیشتر بخوانید: خرید ادتا 2 سدیم و مزایای آن در صنعت آرایشی و بهداشتی

روغن کرچک چیست؟

روغن کرچک علاوه بر داشتن خواص ضد التهابی یا ضد باکتری، امروزه به عنوان روغن جوان کننده در بسیاری از لوازم بهداشتی مانند انواع صابون و یا لوازم آرایشی به کار می رود. با توجه به کاربرد گسترده این نوع روغن، در داروها یا روغن هایی مخصوص ماساژ، می توان به خاصیت درمانی این روغن اشاره‌ نمود.

مدت هاست که روغن کرچک نه تنها برای مقاصد زیبایی، که برای مقاصد درمانی یا پزشکی نیز مورد استفاده قرار گرفته و هم برای مشکلات خارجی و هم داخلی بدن انسان کاربرد گسترده‌ ای پیدا کرده است.

مژه های پرپشت با روغن تراپی

فواید روغن کرچک

بسیاری از مواقع، افراد زیادی درگیر عدم خواب کافی یا رژیم های غذایی ناسالم یا استرس و استفاده از مواد آرایشی نامناسب برای پوست خود می شوند. همین موضوع، باعث می‌ شود که سیاهی و تیرگی دور چشم آنها بسیار زیاد باشد. روغن کرچک حتی برای رفع سیاهی و تیرگی دور چشم کاربرد ویژه ای پیدا کرده است.

اگر شما قبل از خواب چند قطره از آن را به دور چشم خود بزنید و آن را به مدت ۲ دقیقه مالش دهید، پس از مدت کوتاهی متوجه تاثیر آن خواهید شد.بهتر است بدانید یک ماده ی مهم دیگر که به رفع ترک های پوستی کمک می کنید لانولین می باشد.

خواص روغن کرچک برای ناحیه تناسلی و درمان بسیاری از مشکلات این ناحیه، مدت هاست که مورد توجه قرار گرفته است. به همین دلیل افراد زیادی برای بزرگتر کردن آلت تناسلی خود یا درمان مشکلات واژن، از این روغن استفاده می کنند. درمان و کوچکتر کردن زگیل های تناسلی و از بین بردن سلول های مرده نیز از جمله کاربردهای این روغن به شمار می رود.

فواید روغن کرچک به عنوان ملین قوی

شاید یکی از شناخته شده ترین کاربردهای دارویی روغن کرچک این است که به عنوان یک ملین طبیعی عمل می کند. روغن کرچک توسط سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) به عنوان یک ملین محرک تایید شده است (2Trusted Source). ملین های محرک به سرعت عمل می کنند و معمولاً برای رفع یبوست موقت یا پاکسازی روده قبل از اقدامات پزشکی استفاده می شوند.

البته قبل از استفاده از روغن کرچک برای درمان یبوست، حتماً با یک متخصص مراقبت های بهداشتی صحبت کنید تا توصیه های آنها را دریافت کنید. استفاده نادرست از روغن کرچک می تواند منجر به عوارض جانبی خطرناک شود.

مرطوب کننده ی طبیعی

روغن کرچک سرشار از اسید ریسینولئیک است. از این نوع چربی ها می توان برای مرطوب کردن پوست استفاده کرد. همانطور که در قبل گفتیم روغن کرچک در لوازم آرایشی به محصولاتی مانند لوسیون، آرایش و پاک کننده ها اضافه می شود.

شما همچنین می توانید از این روغن غنی به تنهایی به عنوان یک جایگزین طبیعی برای مرطوب کننده ها و لوسیون های خریداری شده در فروشگاه استفاده کنید. بسیاری از محصولات مرطوب کننده محبوب موجود در فروشگاه ها حاوی مواد بالقوه مضر مانند مواد نگهدارنده، عطرها و رنگ ها هستند که ممکن است پوست را تحریک کرده و به سلامت کلی آسیب برساند.

تعویض این محصولات با روغن کرچک می تواند به کاهش قرار گرفتن در معرض این مواد افزودنی کمک کند. به علاوه، روغن کرچک ارزان است و می توانید آن را هم برای صورت و هم برای بدن خود استفاده نمایید. روغن کرچک غلیظ است، بنابراین مردم اغلب آن را با سایر روغن های دوستدار پوست – مانند روغن بادام، زیتون و نارگیل – مخلوط می کنند تا یک مرطوب کننده فوق العاده آبرسان بسازند.

اگرچه استفاده از روغن کرچک روی پوست برای بیشتر افراد بی خطر در نظر گرفته می شود، اما در برخی افراد می تواند باعث واکنش آلرژیک شود.به شما پیشنهاد می کنیم ابتدا این ترکیب را روی ناحیه کوچکی از پوست آزمایش کنید و اگر پوستتان علائم نداشت سپس از آن برای کل صورتتان استفاده کنید. فواید گلیسیرین برای پوست نیز باعث شده که از آن بعنوان ماده ای نرم کننده پوست استفاده کنند.

روغن کرچک برای بهبود زخم

بهبود زخم با روغن کرچک

استفاده از روغن کرچک روی زخم ها محیط مرطوبی ایجاد می کند که ممکن است به بهبودی کمک کند و از خشک شدن زخم ها جلوگیری کند.برخی از افراد روغن کرچک را برای بهبود زخم‌ها می‌مالند. مطالعات نشان داده اند که پمادهای حاوی روغن کرچک برای درمان تعدادی از زخم ها موثر بوده است.

فواید روغن کرچک برای تمیز کردن دندان مصنوعی 

چندین مطالعه نشان داده اند که روغن کرچک به کاهش باکتری ها و قارچ های مضر در دندان مصنوعی کمک کند.

خواص روغن کرچک

روغن کرچک خواص درمانی گسترده‌ ای دارد. برای مثال پاک کردن روده، پیش از انجام عمل جراحی و درمان یبوست و همچنین درمان آرتروز و یا درمان آکنه و دیگر مشکلات پوستی، مانند چین و چروک از جمله کاربرد این روغن به شمار می رود. درمان زخم ها یا عفونت های قارچی و مشکلات پوست و مو، مانند ریزش مو یا التهاب پوستی، از جمله مشکلاتی است که می توان با استفاده از روغن کرچک به رفع آن امیدوار بود.

درمان توسط روغن کرچک

خوب است بدانید که فواید روغن کرچک ، نه تنها برای موارد زیبایی، بلکه برای درمان بسیاری از بیماری‌ ها نیز مورد توجه قرار گرفته است. بسیاری از افراد دچار ریزش مو هستند و استفاده از این روغن به آنها کمک می کند که درمان ریزش مو آنها با سرعت بیشتری انجام شود. همچنین درمان آکنه و درمان خشکی پوست از جمله کاربرد دیگر روغن کرچک به شمار می رود.

با کمک این روغن می توان به راحتی آرتروز را درمان کرد و همچنین افرادی که دچار سطح ایمنی بسیار پایینی هستند می توانند از این روغن کرچک استفاده کنند. با کمک این روغن، در مدت زمان کوتاهی افراد می توانند شاهد بهبود سطح ایمنی بدن خود باشند.

بسیاری از افراد دچار چین و چروک‌ های سطح پوست اند که بر روی سطح اعتماد به نفس آنها تاثیر گذاشته است. به همین خاطر توصیه می‌ شود که با استفاده اصولی از این روغن، به از بین بردن این خطوط اقدام کنند. تورم و التهاب سطح پوست یکی دیگر از مشکلاتی است که ممکن است عده‌ ای از افراد درگیر آن باشند.

این روغن به کاهش میزان التهاب و تورم پوست کمک می کند و در عین حال گردش خون را در زیر سطح پوست افزایش می دهد. بسیاری از افراد درگیر زخم هایی شده اند که به سختی بهبود پیدا کرده و با کمک این روغن می‌ توانند به درمان زخم های خود با سرعت بیشتری امیدوار باشند.

روغن کرچک اصل

خرید روغن کرچک در شیمی فرنو

شیمی فرنو با توجه به میزان اهمیتی که برای کیفیت مواد دارویی و درمانی قائل است، به تمام مشتری ها و متقاضیان خود این اطمینان را داده است که تمام اقلام سفارشی با بهترین کیفیت به دستشان خواهد رسید. با توجه به میزان سابقه فروش شیمی فرنو و فروش گسترده روغن کرچک در این سایت، توصیه می کنیم که ابتدا مطالعه کافی درباره ی روغن کرچک بدست اورید تا بتوانید به بهترین شکل خرید خود را انجام دهید.

نتیجه گیری

با توجه به آنکه درمان بسیاری از مشکلات و بیماری ها با روغن های گیاهی می تواند سرعت بهبودی افراد را بالا ببرد، روغن کرچک مدت هاست که مورد توجه قرار گرفته و افراد زیادی از آن استقبال کرده اند. از همین رو خرید این روغن از مراکز خرید معتبر، اهمیت بالایی برخوردار است. شیمی فرنو یکی از سایت های فروش روغن های گیاهی است که کیفیت بسیار بالایی را در اختیار متقاضیان این نوع روغن ها قرار داده و همین باعث محبوبیت آن شده است.

منبع : healthline 

بازرگانی شیمی فرنو

سوالات متداول

  • روغن کرچک چه فوایدی دارد؟

از روغن کرچک برای زیبایی به عنوان مرطوب کننده، بهبود زخم ها، درمان برخی بیماری ها و … استفاده می شود.

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۴.۵ از ۵
از مجموع ۲ رای
محصول با موفقیت به سبد خرید اضافه شد.