جستجوی پیشرفته مرتب‌سازی بر اساس محبوبیت

نمایش دادن همه 15 نتیجه

مرتب سازی بر اساس: selected='selected' پیش‌فرض محبوبیت امتیاز آخرین ارزانترین گرانترین محصولات ویژه شگفت انگیزها
  • ناموجود
    تماس بگیرید

    اسید چرب پالم

    اسید چرب پالم

    اسید چرب روغن تقطیر شده پالم محصولی است که پس از تغلیظ، رنگبری و بوبری ضایعات روغن پالم به دست می آید. (ضایعات روغن ماده ای است که پس از تصفیه روغن خام گیاهی باقی می ماند که درصد چربی آن حدود ۴۰% میباشد.)این محصول دارای حداقل ۹۰% و حد اکثر ۹۹% کلیه ی مواد چرب می باشد. موارد استفاده از اسید چرب پالم: بسیار مناسب جهت تولید صابون ، تولید اسید استاریک و غیره
    0
    ویژگی ها
    • طبقه‌بندی: کاربری عمومی
    تماس بگیرید
    +
  • ناموجود
    تماس بگیرید

    اسید چرب سویا درجه ۱ و ۲

    اسید چرب سویا درجه 2 :

    این محصول حاصل فرایندسازی و عملیات جانبی و تصفیه تحت تقطیر خلا روی روغن سویا می باشد. در رابطه با خصوصیات فیزیکی این فراورده، ماده ای است زرد رنگ و شفاف که در دمای اتاق بصورت مایع می باشد. این ماده غنی از اسید لینولئیک و حاوی مقدار کمتری از اسید اولئیک می باشد. در زمینه های مختلفی از جمله فیلدهای صنعتی بکار گرفته می شود. برای مثال میتوان در تهیه رزین های آلکیدی از آن استفاده نمود. جهت استفاده در این زمینه پس از کندانسیون این محصول با گلیسرین و اسید فتالیک در شکل گیری رنگ ها و لاک ها بکار گرفته می شود.
    0
    ویژگی ها
    • طبقه‌بندی: کاربری عمومی
    تماس بگیرید
    +
  • ناموجود
    تماس بگیرید

    اسید چرب کلزا

    اسید چرب کلزا :

    اسید چرب کلزا حاصل فرایندسازی و عملیات جانبی و تصفیه تحت تقطیر خلا روی روغن کلزا می باشد. در رابطه با خصوصیات فیزیکی این فراورده، ماده ای است زرد رنگ و شفاف که در دمای اتاق بصورت مایع می باشد. این ماده غنی از اسید لینولئیک و حاوی مقدار کمتری از اسید اولئیک می باشد. در زمینه های مختلفی از جمله فیلدهای صنعتی بکار گرفته می شود. برای مثال میتوان در تهیه رزین های آلکیدی از آن استفاده نمود. جهت استفاده در این زمینه پس از کندانسیون این محصول با گلیسرین و اسید فتالیک در شکل گیری رنگ ها و لاک ها بکار گرفته می شود.
    0
    ویژگی ها
    • طبقه‌بندی: کاربری عمومی
    تماس بگیرید
    +
  • ناموجود

    ایزوبوتیل استات-آبتین

    0
    ویژگی ها
    تماس بگیرید
    +
  • ناموجود

    بوتیل گلایکول مترون-BG

    بوتیل گلایکول مترون ماده شیمیایی است که از یک ترکیب آلی ساخته شده است. این […]
    0
    ویژگی ها
    تماس بگیرید
    +
  • ناموجود

    حلال 410-پالایش اصفهان

    0
    ویژگی ها
    تماس بگیرید
    +
  • ناموجود

    حلال ویژه(400)-پالایش اصفهان

    0
    ویژگی ها
    تماس بگیرید
    +
  • ناموجود
    کیسه 25 کیلوگرمی ادتا 4 سدیم

    خرید ادتا 4 سدیم با بهترین قیمت

    ادتا 4 سدیم یا نمک تترا سدیم ادتا یک جامد سفید رنگ است که به […]
    4.33
    ویژگی ها
    • جهت خرید ادتا 4 سدیم و اطلاع از قیمت آن با کارشناسان ما تماس بگیرید.
    تماس بگیرید
    +
  • ناموجود
    فروش ویژه موم کارنوباواکس آبان 1401
    پودر کارنوبا اصل مکزیکی

    خرید موم کارنوبا واکس

    فروش ویژه موم کارنوباواکس خوراکی در آبان 1401

    برای خرید موم کارنوبا همین الان تماس بگیرید.
    4.80
    ویژگی ها
    • موم کارنوبا از استرهای اسید چرب (۸۰-۸۵٪)، الکل‌های چرب (۱۰-۱۶٪)، اسیدها (۳-۶٪) و هیدروکربن‌ها (۱-۳٪) تشکیل شده است. این حدود ۲۰٪ دی‌استیل‌های چربی استری شده، ۱۰٪ متیوکسیلات یا اسید سینامیک هیدروکسیله شده و ۶٪ اسیدهای چرب هیدروکسیله شده است.
    تماس بگیرید
    +
  • ناموجود
    پودر زانتان گام

    زانتان گام

    زانتان گام نوعی صمغ محسوب می‌شود که در صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی و همچنین […]
    0
    ویژگی ها
    تماس بگیرید
    +
  • ناموجود
    تماس بگیرید

    قیمت روغن کرچک اصل

    روغن کرچک از جمله روغن های گیاهی می باشد که مردم از سالهای قدیم استفاده […]
    0
    ویژگی ها
    • روغن کرچک (به انگلیسی: Castor oil) یک روغن گیاهی است که از لوبیا کرچک گرفته می‌شود.[1] این مایع بی رنگ تا زرد کم رنگ با طعم و بوی مشخص است. نقطه جوش آن 313 درجه سانتی گراد (595 درجه فارنهایت) و چگالی آن 0.961 گرم بر سانتی متر مکعب است.[2] این شامل مخلوطی از تری گلیسیریدها است که در آن حدود 90 درصد اسیدهای چرب ریسینولات هستند. اولئات و لینولئات دیگر اجزای مهم هستند.
    تماس بگیرید
    +
  • ناموجود
    تماس بگیرید

    گلیسیرین تصفیه شده

    اسیدهای چرب از چه چیزی حاصل می شوند؟

    اسیدهای چرب، مولکول هایی با زنجیره های بلندی از اسید لیپید-کربوکسیلیک هستند که در چربی ها و روغن ها و غشای سلول به عنوان جز فسفولیپیدها و گلیکولیپیدها یافت می شوند. (اسید کربوکسیلیک یک اسید آلی است که شامل گروه عملکردی COOH است.) اسیدهای چرب از چربی ها و روغن های حیوانی و گیاهی حاصل می شوند.پرورش دهندگان سویا پیشرفت چشم گیری در بهبود عملکرد کلی دانه سویا داشته اند که به معنی پروتئین و روغن بیشتر در هر هکتار است. با وجود این، در انتخاب ژنوتیپ های با بازده بالا، با تغییرات عمده ای در شار کربن برای بهبود محتوای کل روغن یا پروتئین، حداقل پیشرفت صورت گرفته است. از طرف دیگر، استفاده از ابزارهای زیست شناسی مولکولی و بیوتکنولوژی دریچه ای برای پیشرفت کیفیت استفاده نهایی از روغن برای غذا، خوراک و کاربردهای صنعتی باز کرده است. این ها با تغییر جهت سنتز بیوسنتز اسیدهای چرب برای تغییر مقادیر نسبی اسیدهای چرب که به طور طبیعی در دانه های سویا یافت می شوند یا تولید اسیدهای چرب جدید به دست آمده اند.
    0
    ویژگی ها
    • طبقه‌بندی: کاربری عمومی
    تماس بگیرید
    +
  • ناموجود
    تماس بگیرید
    عکس شاخص گوارگام

    گوارگام

    قیمت گوارگام امروز با نوسانات زیادی مواجه است که دلیل اصلی آن هم افزایش قیمت […]
    0
    ویژگی ها
    تماس بگیرید
    +
  • ناموجود

    متیل استات_پلمپ 85 درصد آبتین

    متیل استات 85 درصد چیست؟ متیل استات در واقع ماده ای می باشد که بصورت […]
    0
    ویژگی ها
    تماس بگیرید
    +
  • ناموجود

    مونو اتیلن گلایکول MEG (ضد یخ)-شازند

    مونو اتیلن گلیکول MEG یکی از پرکاربردترین مواد شیمیایی در صنعت می باشد که در […]
    0
    ویژگی ها
    تماس بگیرید
    +