گلیسیرین آفتابگردان ایرانیiranian sunflower glycerine

0رای کاربران

در انبار موجود نمی باشد

تماس بگیرید

02133579752

ویژگی های محصول
  • به انگلیسی glycerine
  • نام‌های دیگر گلیسرول، پروپانتریول
  • CAS Number ۵۶-۸۱-۵
  • فرمول شیمیایی C3H8O3
  • شکل ظاهری مایع بی‌رنگ
  • خلوص ۹۹ درصد
  • گرید خوراکی، دارویی، بهداشتی، صنعتی
  • بسته‌بندی بشکه ۲۵۰ کیلویی، گالن ۲۰ لیتری
  • کشور تولید کننده مالزی، اندونزی، ایران
  • حلالیت محلول در آب و اتانول
  • کاربرد داروسازی، صابون‌سازی، محصولات آرایشی بهداشتی
  • + موارد بیشتر - بستن

02133579752

ویژگی های محصول
  • به انگلیسی glycerine
  • نام‌های دیگر گلیسرول، پروپانتریول
  • CAS Number ۵۶-۸۱-۵
  • فرمول شیمیایی C3H8O3
  • شکل ظاهری مایع بی‌رنگ
  • خلوص ۹۹ درصد
  • گرید خوراکی، دارویی، بهداشتی، صنعتی
  • بسته‌بندی بشکه ۲۵۰ کیلویی، گالن ۲۰ لیتری
  • کشور تولید کننده مالزی، اندونزی، ایران
  • حلالیت محلول در آب و اتانول
  • کاربرد داروسازی، صابون‌سازی، محصولات آرایشی بهداشتی
  • + موارد بیشتر - بستن
  • شیمی فرنو
نقد و بررسی تخصصی

نقد و بررسی

گلیسیرین آفتابگردان ایرانی

هنگام خرید گلیسیرین، مهم است بدانید که ۲ نوع از آن وجود دارد. اولین رقم نوعی طبیعی است که از روغن‌های گیاهی حاصل می‌شود. نوع دوم نوعی مصنوعی است که از روغن‌های نفتی استفاده می‌شود. نوع طبیعی غیر سمی است و استفاده از آن بی‌خطر است. گلیسیرین مصنوعی می‌تواند به بدن شما آسیب برساند.گلیسرول، که گاهی به آن گلیسیرین خوراکی نیز گفته می‌شود، یک الکل قند است که به طور گسترده در انواع محصولات مراقبت شخصی از جمله خمیر دندان، نرم‌کننده مو، مواد آرایشی و مرطوب‌کننده مورد استفاده قرار می‌گیرد.نام‌های زیادی برای گلیسیـرین شیمیایی وجود دارد. گلیسرول بسیار رایج است، اما از گلیسیرین نیز استفاده می‌شود. این ترکیبات ساختار یکسانی دارند، به این معنی که آن‌ها فقط نام‌های مختلفی برای یک ماده شیمیایی مشابه دارند.ممکن است در زمینه متفاوتی از گلیسیرین شنیده باشید. گلیسرول یک محصول جانبی تولید بیودیزل است. در طی فرآیند تبدیل روغن‌های گیاهی به بیودیزل شکل می‌گیرد. طبق یک مطالعه ژوئن ۲۰۱۷ که در Membranes منتشر شده است، تولید ۱۰۰ کیلوگرم بیودیزل ۱۰ کیلو گرم گلیسرول با خلوص ۵۰ تا ۵۵ درصد ایجاد می‌کند.در محصولاتی مانند کرم‌های مرطوب‌کننده، خرید گلیسیرین به منظور ایجاد رطوبت به سطح پوست انجام می‌گیرد تا به صافی پوست کمک کند. همچنین به نرم‌کننده مو، کرم‌های اصلاح و قطره‌های چشم با همان هدف اضافه می‌شود.

خواص گلیسیرین

  • شکل ظاهری: مایع و شفاف است و دارای ویسکوزیته بالا و طعم شیرین و بدون بو است.
  • دمای جوش: ۵۵۴ درجه فارنهایت

گلیسیرین خوراکی یک ترکیب طبیعی است که در طیف گسترده‌ای از کاربردها استفاده می‌شود. از لوازم زیبایی و مراقبت از پوست تا مواد غذایی و داروها. در واقع، امروزه بیش از ۱۵۰۰ مورد استفاده از این ترکیب وجود دارد. گلیسیرین یک الکل قند تری‌هیدروکسی است که در چربی‌های طبیعی سبزیجات و حیوانات وجود دارد در واقع گلیسیرین معمولاً از منابع طبیعی مشتق می‌شود.گلیسیرین حیوانی را می‌توان با مخلوط کردن چربی به‌دست آمده از حیوانات با چربی تهیه کرد.  طی این فرآیند مولکول تری گلیسیرید را که حاوی زنجیره‌های چربی اسید و گلیسرول است، تجزیه می‌کنند. این یک روش است که معمولاً در هنگام ساخت صابون و شمع استفاده می‌شود.به همین دلیل است که گلیسرول به عنوان محصول جانبی این مواد شناخته می‌شود. برای به‌دست آوردن گلیسیرین گیاهی فرآیند استخراج گلیسرول از چربی‌های گیاهی نسبتاً مشابه پروسه‌ای است که در چربی‌های حیوانی انجام می‌شود.این ماده بسیار محلول در آب و الکل است. همچنین یک حلال عالی برای مواد دیگر است که برای تهیه نعناع و غذاها مفید می‌باشد. این عنصر ارزشمند در تهیه داروهای مختلف و مواد غذایی می‌باشد.  می‌توان آن را به عنوان امولسیفایر و شیرین‌کننده استفاده کرد.

مزایا و کاربردهای گلیسیرین

به منظور استفاده از مزایای مرطوب‌کننده آن بدون هیچ‌گونه عارضه‌ای، اغلب به جای استفاده از فرم‌های خالص با مواد دیگر ترکیب می‌شود.به عنوان پرکننده در محصولات با چربی کم مانند کلوچه‌ها استفاده می‌شود.
به دلیل توانایی حفظ رطوبتی که دارد معمولاً در:

  • صابون‌ها
  • خمیر دندان‌ها
  • لوسیون‌ها
  • کرم‌ها و سایر محصولات مراقبت از پوست استفاده می‌شود.

هنگامی که در آب و هوای مناسب مورد استفاده قرار می‌گیرد، می‌تواند به موهای شما کمک کند.برخی پزشکان گلیسرول را به صورت داخل وریدی تجویز می‌کنند تا به کاهش فشار داخل جمجمه کمک کنند، که ممکن است از جمله مواردی مانند سکته مغزی، مننژیت و انسفالیت ناشی شود.جهت کمک به کاهش وزن و بهبود عملکرد ورزشی استفاده می‌شود.در کاهش مشکلات بهداشتی، از جمله دردهای پوستی و یبوست کمک می‌کند.این ماده به خودی خود آب را مانند اسفنج جذب می‌کند و این باعث می‌شود به عنوان یک ماده مراقبت از پوست مفید باشد. اضافه کردن آن به لوسیون یا مواد آرایشی به پوست شما کمک می کند تا رطوبت خود را حفظ کند. در موم مخلوط شده و به عنوان شیاف مورد استفاده قرار می‌گیرد، خاصیت جذب رطوبت گلیسیرین، آب را از بدن به داخل روده بزرگ منتقل می‌کند، که باعث تحریک حرکت روده می‌شود.

کاربردهای گلیسیرین در افشره‌ها

در افشره‌ها روش تک‌رنگ استفاده می‌شود. به ویژه به عنوان یک حلال ۱۰ درصد گلیسرول جوهر سازو را از ته‌نشین شدن در افشره‌های اتانول گیاهان (ته‌رنگ) جلوگیری می‌کند. مانند اتیلن گلیکول و پروپیلن گلیکول، گلیسرول، یک کوزموتروپ غیر یونی است که پیوندهای هیدروژنه قوی با مولکول‌های آب را شکل می‌دهد.در آزمایشگاه از خرید گلیسیرین معمول جهت حلال برای عامل‌های آنزیمی نگهداری‌شده در دماهای زیر صفر درجه به دلیل افت دمای انجماد است.

استفاده از گلیسیرین در مواد غذایی

این ماده در میوه‌های خشک مانند انبه استفاده می شود. در انبه‌های خشک، به عنوان سومین ماده درست بعد از شکر (بسته به مارک) ذکر شده است. علاوه بر محصولات غذایی، نوشیدنی‌هایی مانند Flynn Soda Shop Root Beer نیز ممکن است حاوی گلیسیرین باشند.گلیسرول وقتی به نوشیدنی‌هایی مانند نوشابه و نوشیدنی‌های ورزشی اضافه می‌شود، به ایجاد یک بافت صاف کمک می‌کند. طبق مقاله‌ای از USDA، این ترکیب همچنین به عنوان حامل جهت طعم‌دهنده‌های نوشیدنی استفاده می‌شود. از آنجا که به حفظ عطر و طعم مایعات کمک می‌کند، از این محصول در محصولاتی مانند عصاره وانیل و شربت شکلات نیز استفاده می‌شود.نوشابه‌های مانند Coca-Cola و نوشیدنی‌های ورزشی مانند Gatorade سرشار از قند هستند. این نوشیدنی‌ها ممکن است تقویت موقت انرژی را به شما منتقل کنند، اما در طولانی مدت آنها ناسالم هستند. یک مقاله تحقیقاتی در اوت سال ۲۰۱۸ منتشر شده در سالانه بررسی‌ها نشان داده است که نوشیدن نوشیدنی‌های قندی ممکن است خطر ابتلا به سرطان را ۲۳ تا ۲۰۰ درصد افزایش دهد. بنابراین، نوشیدنی‌های شیرین شده استویا ممکن است گزینه بهتری باشد.

نمایش کامل نقد و بررسی
امتیاز و دیدگاه کاربران
کیفیت
0
دیدگاه خود را در باره این کالا بیان کنید افزودن دیدگاه

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

پرسش و پاسخ

    هیچ پرسش و پاسخی ثبت نشده است.

پرسش خود را درباره این کالا بیان کنید

ثبت پرسش
انصراف ثبت پرسش