کارنوبا واکسCarnauba Wax

بیش از 3 نفر از خریداران این محصول را پیشنهاد داده‌اند

8رای کاربران

در انبار موجود نمی باشد

تماس بگیرید
برچسب:

02133579752

ویژگی های محصول
  • موم کارنوبا از استرهای اسید چرب (۸۰-۸۵٪)، الکل‌های چرب (۱۰-۱۶٪)، اسیدها (۳-۶٪) و هیدروکربن‌ها (۱-۳٪) تشکیل شده است. این حدود ۲۰٪ دی‌استیل‌های چربی استری شده، ۱۰٪ متیوکسیلات یا اسید سینامیک هیدروکسیله شده و ۶٪ اسیدهای چرب هیدروکسیله شده است.

02133579752

ویژگی های محصول
  • موم کارنوبا از استرهای اسید چرب (۸۰-۸۵٪)، الکل‌های چرب (۱۰-۱۶٪)، اسیدها (۳-۶٪) و هیدروکربن‌ها (۱-۳٪) تشکیل شده است. این حدود ۲۰٪ دی‌استیل‌های چربی استری شده، ۱۰٪ متیوکسیلات یا اسید سینامیک هیدروکسیله شده و ۶٪ اسیدهای چرب هیدروکسیله شده است.
  • شیمی فرنو
نقد و بررسی تخصصی

نقد و بررسی

کارنوبا واکس

خرید موم کارنوبا یا همان کارنوبا واکس امروزه یکی از بیشترین تقاضا های کارخانه جات تولید کننده موارد آرایشی، بهداشتی و صنایع غذایی است. کارنوبا واکس یا موم کارنوبا که به آن موم برزیلی نیز گفته می‌شود یک موم گیاهی است که از شاخه های نخل کارنوبا برزیل بدست می‌آید.

این موم به عنوان یک موم طبیعی در بین همتایان خود به خاطر سختی زیاد و دمای ذوب بالا بسیار ارزشمند است. از این نظر به عنوان یک جلا دهنده غذای گیاهی و ژل در برخی از محصولات استفاده می‌شود. از آنجایی که گاهی خرید موم کارنوبا هزینه زیادی را برای تولید کنندگان صنایع مختلف در بر دارد؛ در مواردی به جای آن از مواد مصنوعی ارزان تر استفاده شده اما هنوز هم در برخی موارد مانند: جلای مبلمان، چرم، اتومبیل و کفش بهترین کارایی را دارد.

پودر موم کارنوبا

کارنوبا واکس چیست

نخل کارنوبا از نخل های دشت های شمال شرقی برزیل است که به دلیل محصولات بسیار مفیدی که از این درخت تولید می‌گردد به آن درخت زندگی می‌گویند. ارتفاع این درخت پس از 50 سال می تواند به 14 متر نیز برسد که تاجی بزرگ و متراکم از برگ های سبز و گرد دارد.

این درخت دارای یک عملکرد دفاعی در فصول خشک است به این صورت که برای جلوگیری از خشک شدن برگ هایش و مرطوب کردن آن یک لایه موم ترشح می نماید که این موم هم در سطح بالایی برگ و هم در سطح پایینی برگ تولید می گردد. حال موم را چگونه از این برگ ها جدا می کنند تا از آن استفاده نمایند؟ در واقع برگ ها را از شهریور تا اسفند چیده و در برابر نور خورشید قرار می دهند تا خشک گردد سپس این برگ های خشکیده را کوبیده تا موم پودری از آن جدا گردد. سپس آن پورد را ذوب کرده و صاف می نمایند و می گذارند تا سرد شود. کیفیت محصول بسته به سن برگ ها و رنگ برگ درخت مربوطه دارد.

قالب کارنوبا وکس

نحوه استفاده از کارنوبا واکس

ویژگی مهم این محصول دمای ذوب بسیار بالای آن است که این موم را از سایر موم های طبیعی جدا کرده است. به دلیل داشتن ویژگی های ضد آلرژی که دارد برای پوشش در محصولات قنادی برای اتصال دادن مواد مورد استفاده قرار می گیرد.

از کارنوبا واکس برای خوراکی هایی مانند شکلات و آب نبات بهره می‌برند تا از ذوب شدن آنها در دمای اتاق جلوگیری کنند. این موم هیچ گونه خطری برای سلامی انسان ندارد به همین دلیل در تولید خوراکی ها از آن استفاده می‌کنند.

در صنعت داروسازی برای روکش برخی از قرض ها و کپسول ها از کارنوبا واکس برای پوشش آن بهره می‌برند. با توجه به ویژگی محافظتی که دارد آن را به هر سطحی بزنند به آن جلا خواهد داد. به علاوه برای چرم دوزی بسیار مناسب است چرا که این خاصیت آبگریز کارنوبا برای چرم مفید است و باعث براق دیده شدن آن می‌گردد. در فرمولاسیون لوازم بهداشتی و آرایشی برای ضخیم شدن خط چشم، ضخیم شدن رژ لب، ریمل، فونداسیون، دئودورانت و… بهره می برند.

پودر موم کارنوبا

ویژگی های موم کارنوبا

  • این موم از دمای ذوب بالایی به اندازه 185 درجهفارنهایت برخوردار است که این ویژگی کاملا این موم را از سایز موم های دیگر متمایز می کند.
  • از سطح مختلف در برابر اشعه آسیب رسان یو وی مراقبت می نماید.
  • محافظ بسیار خوب در برابر آلاینده های زیست محیطی و یا صنعتی است چرا که در آب و اتانول حل نمی گردد.
  • موم نام برده خاصیت نرم کنندگی بالایی داشته و غیر سمی است و هیچگونه آلرژی را ایجاد نمی نماید.
  • برای براق کردن سطوح مختلف می توانیم از این ماده بهره ببریم.

کاربردهای کارنوبا واکس

کارنوبا وکس کاربرد های بسیاری دارد، از صنایع آرایشی بهداشتی و غذایی گرفته تا صنایع خودروسازی و داروسازی ها. در اینجا مهمترین کاربردهای کارنوبا واکس را برای شما ذکر می‌کنیم تا در صورت نیاز و تمایل به خرید موم کارنوبا به صورت عمده، درخواست خود را در همین صفحه درج نمایید و یا با کارشناسان فروش بازرگانی شیمی فرنو تماس حاصل فرمایید.

لوازم آرایشی که از کارنوبا واکس درست شده اند

کاربرد کارنوبا در زمینه تولید لوازم آرایشی بهداشتی

همانطور که گفته شد این ماده دارا نقطه ذوب بالایی است، ضد حساسیت بوده و بسیار نرم است که به خاطر این ویژگی هایی که دارد یکی از مواد بسیار مهم در افزایش قوام انواع لوازم آرایش و به طور کل در صنعت تولید لوازم مراقبت از پوست است.

برای اینکه بافت یک محصول را سخت تر و به عبارت بهتر غلیظ تر نمایند از این موم بهره می‌برند. به علاوه باعث ایجاد یک لایه محافظت از پوست و مو شده و درخشندگی آنها را تثبیت می‌نماید. می‌توان با کارنوبا واکس روغن های استری و معدنی را با یکدیگر ترکیب کرد. برای ایجاد یک سطوح براق و لغزنده می‌توانیم آن را به عنوان یک ماده افزودنی به رژلب، مرهم لب و ریمل اضافه نماییم.

این موم به عنوان یک ماده محبوب در محصولاتی مانند حالت دهنده های مو نیز شناخته شده و همچنین در پماد هایی که برای ترمیم زخم نیز مورد استفاده قرار می گیرند نیز کارایی دارد. از ذوب شدن محصولات دارویی مانند پماد و کرم در دمای اتاق نیز جلوگیری می‌نماید.

کارنوبا وکس برای ارتودنسی

موم دندانی یا به عبارت دیگر واکس ارتودنسی یک ماده نرم است که به عنوان یک پوشش موقت سطوح تیز یعنی همان ابزارهایی که برای درست کردن دندان استفاده می‌گردد کارایی دارند.

موم هایی که در زمینه ارتودنسی مورد استفاده قرار می گیرند دارای بافتی طبیعی می‌باشند که می‌توانند در برابر اصطکاک و برخورد ابزار ارتودنسی به دندان محافظت نمایند. در اصل از موم های ارتودنسی برای کاهش درد و ناراحتی که ناشی از برخورد براکت ها و سیم های کمانی ابداع شده بهره می برند.

حتی گاها پزشکان برای لبه های تیز دندان که دچار شکستگی شده است و نیاز به زمان داریم تا برای آن فکری گردد از این موم برای این قسمت استفاده می کنند.

پولیش رنگ ماشین ساخته شده از موم کارنوبا

کاربرد موم کارنوبا در صنعت خودرو سازی

این موم به طور طبیعی سخت و محکم است و تولید کنندگان صنعت خودرو سازی موم را با روغن ها ترکیب می کنند تا مخلوط بدست آمده شکل پذیری بیشتری داشته باشد و به اندازه بیشتری شامل موم و تقطیرهای نفتی گردد.

بسیاری از شرکت های خودوروسازی اعلام می دارند که موم اتومبیل هایی که تولید می کنند به طور 100 درصد از کارنوبا است ولی واقعا به این شکل نیست و مقداری ناخالصی دارد. موم اتومبیل در واقع یک لایه نازک است که بر روی رنگ ماشین قرار می‌گیرد و به عنوان یک عامل محافظتی در برابر آن بوده و بدنه ماشین را کاملا براق نشان می دهد.

کارنوبا واکس باعث کاهش اصطکاک بدنه خودرو با هر شی دیگری می‌گردد و از به وجود آمدن خراش جلوگیری می نماید. زمانی که بدنه ماشین را با این موم می‌پوشانند باعث می‌شود که افراد بتوانند به راحتی آن را از هرگونه مواد آلوده پاک کرده و به طور کل تمیز کردن آن راحت باشد. دما ذوب کارنوبا واکس بسیار بالا است که این نکته باعث می گردد تا در گرم ترین روزهای سال نیز بدنه آسیبی نبیند.

اشعه UV که از آفتاب حاصل می‌گردد باعث اکسیداسیون و از بین رفتن رنگ بدنه می‌شود به همین دلیل از این موم بهره می‌برند تا یک محافظ کامل برای بدنه در برابر خورشید باشد. به علاوه این موم از رسیدن آب به سطح بدنه اتومبیل نیز جلوگیری می‌نماید مخصوصا آب باران که پر از آلاینده است و ممکن است به رنگ خودرو آسیب برساند. اگر سطح خودرو خراشی برداشت می‌توانید از این موم به آن قسمت بزنید تا از هرگونه آسیب جدی تر جلوگیری نمایید.

واکس براق کننده میوه تهیه شده از کارنوبا وکس

کاربرد کارنوبا واکس در صنایع غذایی

برای نگهداری میوه ها در سردخانه ها از کارنوبا واکس بهره می‌برند. استفاده از این موم به هیچ عنوان در وزن میوه تاثیری نداشته و باعث نگه داشتن طعم میوه در بهترین حالت ممکن می‌شود از سمت دیگر این ماده برای سلامت انسان ها هیچ ضرری ندارد.

از آنجایی که این موم گیاهی است پس پوست میوه های مختلف هم با آن سازگار بوده و دچار تغییر شکل نمی گردند. البته که این موم و محصولاتی که از آن تولید می‌گردند کاملا مورد تایید اتحادیه اروپا بوده و سازمان استاندارد ایران نیز آن را تایید می نماید.

شمع هایی که از کارنوبا واکس درست شده اند

خرید کارنوبا واکس برای ساخت شمع

افرادی که می خواهند شمع های خلاقانه و طبیعی داشته باشند خرید  موم کارنوبا بهترین انتخاب است. شمع هایی که با این موم تولید می گردند کاملا سازگار با محیط زیست هستند.

شمع های تولید شده از این موم کیفیت بالاتری داشته و دارای ماندگاری طولانی تری هستند. چون دما ذوب موم بالا است باعث می گردد تا این شمع رایحه بیشتری را انتشار کند. بافت موم بسیار انعطاف پذیر است که این اختیار را به شما می دهد تا بتوانید شمع های منحصر به فردی را تولید نمایید. از آنجایی که این موم گیاهی است پس شمعی که با آن بسازیم کاملا تمیز می‌سوزد. این موم از آنجایی که بوی خوب و شگفت انگیزی می دهد و یک براقیت خاصی را ایجاد می کند برای تولید شمع بهترین انتخاب است.

مضرات موم کارنوبا

این ماده در گروه موم های بی خطر و بدون ضرر قرار می‌گیرد اما باید از آن بیشتر در مصارف خارجی استفاده گردد مگر آنکه بخواهیم آن را در دسته بندی غذایی بهره ببریم.

برای آنکه از این موم در صنعت داروسازی استفاده نماییم حتما باید از قبل با پزشکان مشورت کرده و سپس اقدام به تولید کنیم. البته که توصیه می‌گردد اکیدا در بیمارانی که پوست حساس دارند و یا در دوران بارداری هستند از این موم بدون دستور پزشک استفاده ننمایند.

مصرف موم کارنوبا می‌تواند باعث ایجاد عوارض جانبی مانند: آکنه، جوش، خشکی پوست، درماتیتی، سرگیجه، تاری دید، حالت تهوع و یا بثورات گردد. اگر پس از استفاده از این محصول آلرژی خاصی را مشاهده کردید سریعا مصرف آن را قطع کرده و به پزشک مراجعه نمایید.

موم کارنوبا در داخل بسته بندی برای فروش عمده

قیمت کارنوبا واکس

هرچند که برخی معتقد هستند می توان به جای خرید موم کارنوبا واکس از موم های مصنوعی استفاده کرد اما هنوز هم بنا به نظر بسیاری از کارشناسان برای صنایع دارویی، خودرو سازی، غذایی و… موم کارنوبا هست که بهترین کاربرد را دارد.

اگر می‌خواهید محصولات آرایشی با کیفیت بالا تهیه نمایید و یا روکش مناسبی برای قرص ها و کپسول ها تهیه نمایید هنوز هم این موم بهترین انتخاب است.

این موم از استرهایی مانند اسید چرب به اندازه 85%، الکل های چرب به اندازه 16%، اسیدها به اندازه 6%، هیدروکربن ها 3% تشکیل شده است. کاربردهای چند منظوره این ماده خوراکی است که باعث بالارفتن طرفداران این موم در سراسر دنیا شده است که همین امر باعث کاهش و افزایش قیمت آن می گردد.

به همین دلیل نمی‌توان قیمت دقیقی برای آن تخمین زد اما مهم کیفیت آن است که بازرگانی شیمی فرنو این تضمین را به شما می‌دهد که مرغوب ترین و بهترین کارنوبا واکس را در اختیار شما عزیزان قرار دهد.

نمایش کامل نقد و بررسی
امتیاز و دیدگاه کاربران
4.75 از 5
از 4 رای
کیفیت
4.0
دیدگاه خود را در باره این کالا بیان کنید افزودن دیدگاه

4 دیدگاه برای کارنوبا واکس

  1. کارنوبا واکس

    توسط علی در تاریخ

    خرید این محصول را توصیه می‌کنم

    سلام. روزتون بخیر. متیلن فسفونات قلیایی هم دارید؟ قیمتشو میخواستم

  2. توسط Raha در تاریخ

    خرید این محصول را توصیه می‌کنم

    سلام وقتتون بخیر موم کارنوبا واکس خوراکی هم دارید؟

  3. حلال موم کارنوبا

    توسط پویا اطمینان در تاریخ

    خرید این محصول را توصیه می‌کنم

    از کارنوبا واکس برای تمیز کردن ماشین هم میشه استفاده کرد؟

    • توسط مهسا خاکی در تاریخ

      برای اطلاعات بیشتر در این موضوع مقاله ی کارنوبا واکس مهم ترین ماده برای ساخت واکس خودرو را مطالعه کنید.

  4. نقطه ذوب

    توسط رضا شهریاری در تاریخ

    خرید این محصول را توصیه می‌کنم

    نفطه ذوب موم کارنوبا چقدره؟

    • توسط مهسا خاکی در تاریخ

      نقطه ی ذوب موم کارنوبا واکس خوراکی 86-82 درجه ی سانتیگراد (187-180 درجه فارنهایت ) می باشد.

پرسش و پاسخ

    هیچ پرسش و پاسخی ثبت نشده است.

پرسش خود را درباره این کالا بیان کنید

ثبت پرسش
انصراف ثبت پرسش